T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI Hastanemizi Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi: 06/11/2020

Ak Parti İzmir Millet Vekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, Ak Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan DOĞRUCA İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle serviste tedavileri süren hastalara Hastanemiz Başhekim Vekili Doç. Dr. Sinem NAMDAROĞLU ve hastane idari personeli ile ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve yakınlarıyla yakından ilgilenerek, "Deprem yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz" ayrica Pandemi ve deprem sürecinde yoğun çaba sarf ederek şifa dagitan sağlık çalışanlarımıza ve hastane yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Sağlık Ordumuza minnettarız, "iyi ki varsınız" dedi ve Hastanemizden ayrıldı.