T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Hasta ve Hasta Yakınları Toplantısı 2

Güncelleme Tarihi: 28/09/2019

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim Araştırma HastanesiBaşhekimliği’nin sürekli gerçekleştirmeyi planladığı ‘’Başhekim Hasta ve Hasta Yakınları ile Buluşuyor Toplantısı’’ nın ikincisi 26.09.2019 tarihinde ‘’BozyakaDoç. Dr. Nazif Erkan Konferans Salonu’’ nda gerçekleştirildi. Toplantıya Kliniklerde yatan hasta ve hasta yakınları yanı sıra tüm yönetim ekibi katıldı. Toplantı Başhekim Doç. Dr Enver İLHAN’ın‘’Hoşgeldiniz’’ konuşması ile başlayıp kısaca hastanenin tanıtımı yapıldı. Başhekim Doç. Dr Enver İLHAN,  konuşmasında hastaneye hergün yaklaşık 15 – 16 bin arasında hasta ve hasta yakınının giriş çıkış yaptığını, hastalar için tüm yönetim ekibi ve tüm hastane çalışanları ile birlikte 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini veçalışmalarında hasta memnuniyetinin ön planda olduğunu ifade etti.

Başhekim Doç.Dr Enver İLHAN, ayrıca birinci toplantı ile ilgili bilgiler verip o toplantıda hasta ve hasta yakınlarının önerilerinide dikkate alarak hastanede yaptıkları iyileştirici faaliyetlerden görseller eşliğinde bahsetti. Daha sonra hasta ve hasta yakınları tek tek söz alıp şikayet, öneri ve taleplerini ilettiler.Hasta ve hasta yakınları, böyle bir toplantı düzenlendiği için çok memnun olduklarını ve teşekkürlerini iletmekle beraber, karşılaştıkları zorlukları, düzeltilmesi gereken aksaklıkları ve eksik gördükleri her konuyu açıkça ifade ettiler. İletilen konular dikkatlice dinlendi, bütün talepler not edildi, hemen düzeltilmesi gereken durumlar yönetim ekibi tarafından düzeltildi, düzeltilmesi zaman alacak isteklerin çözümleri ile ilgili bilgiler verileceği belirtildi. Çok verimli ve dostane bir şekilde geçen toplantı hasta ve hasta yakınlarının teşekkürleri ile sona erdikten sonra,  çay molasında sohbet toplantısı şeklinde devam etti. Bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle buluşma sona erdi.

Buluşma sonrası Başhekim Doç.Dr Enver İLHAN hasta ve hasta yakınlarıyla buluşmalarının oldukça yararlı geçtiğini ve üçüncü toplantı için şimdiden hazırlıklara başladıklarını ifade etti.