T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi

2019 Motivasyon Kahvaltısı

Güncelleme Tarihi: 30/01/2019

İzmir Bozyaka Sağlık Uygulama Araştırma Hastanesi’nde 3 ocak 2019 günü birim sorumluları ile 2019 yeni yılı motivasyon kahvaltısı düzenledi. Sağlık bakım hizmetleri müdürü Ayşen Yalçınkaya verimlilik ve kalite denetimleri sırasında özveri ile çalışan birim sorumlarına tebrik ve teşekkür etti. Kahvaltı organizasyonunda kalite destek müdürümüz Mehmet DURAN katkılarıyla destek oldu. Başhekim Yardımcıları  Uzm. Dr. Mehmet Sait İNCEBIYIK ve Uzm. Dr. Erhan BULUT kahvaltıda bizi yalnız bırakmadı.