T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi

14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMALARI

Güncelleme Tarihi: 18/03/2019

14 Mart Tıp Bayramı Karabağlar Kaymakamımızın, İl Sağlık Müdürümüzün Vekili Sayın Anıl Esen’in katılımları ve Hastanemizin değerli personelleri ile birlikte coşkuyla kutlandı. 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili konuşma yapan Kaymakam Vekili Sayın Cemil Özgür ÖNEĞİ’ nin ardından İzmir İl Sağlık Müdürü vekili Sayın Anıl Esen’ in meslektaşlarına mesleğin zorluklarına rağmen canla başla çalışan ekip çalışmasının önemini anlatan bir konuşma yapmıştır. Ardından Emekli olan ve Hastanemizde çalışmakta olan bir çok başarıya imza atmış doktorlarımıza, anadoluya gidip oradaki başarılı çalışmalar yapan bir çok doktorumuza teşekkür plaketleri ve teşekkür belgeleri verilmiş olup müzik dinletisinin ardından programımız sonlanmıştır.

IMG_2146 (Copy).jpg

IMG_2154 (Copy).jpg